Фінал чемпіонату України з гандболу: харківські спортсмени взяли участь в змаганні

Жіночі команди продовжують сезон кубковими матчами

У Скадовську Херсонської області визначилися найсильніші чоловічі та жіночі команди з пляжного гандболу. Про це передає МГ "Об'єктив".

Відзначається, що в чоловічому турнірі Харківську область представляла команда "Харлазар". Підопічні Юрія Андрусенко виступали двома складами. Основний - дійшов до фіналу, в якому зустрівся зі збірною Одеської області. Перший період завершився з рахунком 24:12, другий - 22:16 на користь одеситів. Харків'яни стали срібними призерами чемпіонату України. "Харлазар-2" посів шосте місце з семи. За підсумками турніру харківський воротар Микола Кривошей визнаний кращим на своїй позиції.

Харківська жіноча команда "Перша столиця" у півфіналі поступилася в двох сетах майбутньому чемпіону - херсонській "Дніпрянці". У "бронзовому" фіналі харків'янки програли також 0:2 "Реалу" з Миколаєва.

Жіночі команди продовжують сезон кубковими матчами, чоловічий Кубок України скасований: немає необхідного кворуму учасників. Сезон в класичному гандболі почнеться у жовтні. Харківська чоловіча команда гратиме у першій національній лізі.

Нагадаємо, в Харкові під час матчу побилися футболісти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися