Харківський лучник виграв медалі міжнародного турніру

Кваліфікація в стрільбі з класичного лука тривала два дні

Днями у Львові завершився рейтинговий турнір "Золота Осінь". Як повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради, від Харкова в змаганнях відзначився лучник Микита Кравчук.

Відзначається, що кваліфікація у стрільбі з класичного луку тривала два дні. Спортсмени змагалися в шести дисциплінах на п'яти різних дистанціях.

Кравчук став срібним і бронзовим призером, програвши лідеру - львів'янину Маркіяну Івашко - 12 очок. Ці ж лучники зустрілися в фіналі олімпійського чоловічого раунду, який проходив у центрі міста, біля історичної пам'ятки - палацу Потоцьких на вулиці Коперника. Програвши перший сет, другий харків'янин звів до нічиєї, але в наступних двох серіях сильніше був Івашко - 7:1.

До особистої срібної медалі Кравчук додав "бронзу" в змішаному розряді. У фіналі за третє місце він разом з Софією Новицькою з Черкас всуху виграв у сумської пари.

Читайте також: Харківська тенісистка Еліна Світоліна і одеситка Даяна Ястремська представлятимуть Україну на турнірі WTA в столиці Італії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися