Світоліна виграла 15-й турнір WTA в кар'єрі

У фіналі харків'янка обіграла спортсменку з Казахстану

Спортсменка з Харкова Еліна Світоліна перемогла на грунтовому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Страсбурзі. Про це передає портал "Великий теніс України".

Відзначається, що в фіналі першій ракетці України протистояла представниця Казахстану Олена Рибакіна. У першому сеті Світоліна перемогла 6:4, в другому програла 1:6, а у вирішальному третьому - здолала суперницю з рахунком 6:2.

Після того як з турніру знялася Кароліна Плішкова, Світоліна залишилася учасницею з найвищим рейтингом - поки українка є п'ятою ракеткою світу. Наприклад, її суперниця по фіналу - 18-а в світовому рейтингу. Світоліна змогла підтвердити свій статус і здолала всіх суперниць.

Примітно, що це вже п'ятнадцятий титул в кар'єрі Світоліної, вона дев'ята в світі за цим показником серед діючих тенісисток. Показник перемог-поразок у фіналах - 15-3, а на грунті поки тільки перемоги - 5-0.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з 27 вересня по 11 жовтня відбудеться Відритий чемпіонат Франції (Les Internationaux de France de Roland Garros). У змаганні мають намір взяти участь сім українських тенісисток, серед яких і Еліна Світоліна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися