Харків'янки завоювали золото чемпіонату України з синхронного плавання

Спортсменки з Харкова завоювали 8 золотих медалей

З 5 по 8 лютого у басейні "Локомотив" відбувся чемпіонат України з синхронного плавання, на якому господині акваторії завоювали 21 нагороду, у тому числі 8 золотих. Про це повідомили у відділі комунікацій Харківської облдержадміністрації.

Відзначається, що в змаганнях брали участь спортсмени з Харківської, Одеської, Миколаївської, Донецької областей та Києва. Так, за підсумками чемпіонату на рахунку харківських спортсменів були 8 золотих, 10 срібних і 3 бронзових медалі. Із них 8 золотих нагород завоювала команда "Харківська область-1", до складу якої увійшли спортсменки національної збірної України.

Однак, незважаючи на високий результат, завоювати перше загальнокомандне місце їм не вдалося, адже не було виступів у мікс-дуетах. До речі, попереду харківських синхроністок чекає боротьба за медалі Олімпійських ігор в Токіо, де дівчата представлятимуть Україну.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вихованка харківської школи тенісу Еліна Світоліна поступилася у чвертьфіналі на турнірі в Хуахіні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися