У Харкові перекриють проспект Науки заради напівмарафону: коли готувати кросівки

Напівмарафон мали провести ще в липні 2020 року, але перенесли через пандемію

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту запланував проведення Харківського напівмарафону 25 квітня 2021 року. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Директор департаменту Олексій Чубаров запевняє, що під час проведення спортивного заходу буде дотримано усіх карантинних вимог, за цим пильно стежитимуть представники місцевої влади та організатори.

Одним з основних організаторів виступить "Хайвей груп". За словами Чубарова, ця організація вже давно зарекомендувала себе на високому рівні, адже спільно з нею було проведено містом багато подібних заходів.

"Чекаємо всіх харків'ян і гостей міста на першому у цьому році святі бігу", - запросив Олексій Чубаров.

На напівмарафоні свої сили зможуть випробувати бігуни усіх рівнів підготовки.

"Від абсолютних новачків до тих, хто стоїть на порозі професійного бігу, зможуть випробувати свої сили на двох дистанціях - 21,097 км та 10 км. Матимуть змогу приєднатися до забігів і діти - разом із батьками їх чекають на дистанції Family Fan Run довжиною 1 км", - йдеться в анонсі марафону.

Традиційно маршрут Харківського напівмарафону проходить по проспекту Науки, а фініш із розбитим там спортивним містечком буде організовано на розворотному колі тролейбусів біля станції метро "Наукова".

Через пандемію напівмарафон був відкладений майже на рік, його планували провести ще в липні минулого року, але через карантин цього було неможливо зробити. Усі учасники, які тоді були зареєстровані до участі, були автоматично перереєстровані на нову дату.

У жовтні у Харкові проводився міжнародний марафон. "Коментарі" повідомляли, що один з учасників втратив свідомість під час забігу, його вдалося реанімувати медикам, але у лікарні він помер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися