Як у Харкові проводять напівмарафон: дистанції і переможці

У заході кожен учасник вибрав для себе зручну дистанцію. Вже є переможці

У Харкові триває традиційний напівмарафон. Бігуни різного віку, статі та підготовки з різних куточків України беруть участь у грандіозному забігу по проспекту Науки. Фото і відео з учасниками з'являються в харківських Telegram-каналах.

Проспект Науки був повністю перекритий у першій половині дня. У цей час проводилися забіги на різні дистанції. З прилеглих вулиць виїзди контролює поліція.

Сам захід розпочався 16 травня о 08:00 ранку. В цей час відбулося офіційне відкриття "Містечка змагань". Всі інструкції, а також "стартові пакети" учасники отримали напередодні, а гості з інших міст - у неділю вранці.

О 09:30 стартували перші учасники. Ними стали бігуни на довгу дистанцію - напівмарафон 21 км.

Серед дівчат на дистанції трійку лідерів зайняли Ася Коміссарова з Харкова (1:43:42), Юлія Гриффен з Ірпеня (1:47:51) і Тетяна Анпілогова з Первомайського (1:48:31).

picture

Серед чоловіків абсолютну перемогу здобув харків'янин Олександр Чеперіс (1:15:58), на другому місці - Володимир Билим із Полтави (1:16:21), третє місце зайняв Віталій Альохін (1:21:12).

О 10:00 стартували учасники дистанції на 10 км.

Тут серед дівчат першою на фініш прийшла Анжеліка Глаголєва з Первомайська (41:31), другою - Вероніка Калашникова з Харкова (41:40), третьою - Яна Кіптенко зі Слов'янська (42:51).

picture

Серед чоловіків першим пробіг 10 км Віталій Кузнєцов із Харкова (33:29), за ним - Олексій Писарєв із Дніпра (34:15), третім став Володимир Шепелєв із Харкова (36:34).

О 12:30 - початок старту учасників забігу на 1 км. Серед них можуть взяти участь також батьки з дітьми.

О 13:00 заплановано фінальне нагородження учасників напівмарафону.

Результати кожного учасника оновлюються в режимі он-лайн завдяки спеціальним чіпам з номерами, які відстежують активність на дистанції.

На трасі організовано музичний супровід, а також заклади харчування та гідратації, медпункти і грандіозну фінальну зону.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в місті почався сезон офіційних автомобільних гонок, який відзначили святом у "бетонці" під Харковом.



Марина

16 травня 2021, 17:03

Дані застарілі. Віталій Альохін - на другому місці, а не на третьому. Анжеліка Глагольєва з міста Первомайський також. Час 41:26. Дані з офіційного сайту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися