Харківський ветеран представлятиме Україну на міжнародних змаганнях "Ігри воїнів"

У мультиспортивних змаганнях воїни з травмами й пораненнями із 8 країн світу продемонструють свої сили в 11 видах спорту

Українська збірна вперше візьме участь у змаганнях, які щорічно проходять в США - Warrior Games. Їх організовують для військових національних армій світу, які отримали захворювання або поранення під час служби. До складу Національної збірної увійшов і харківський ветеран Юрій Зекун. Про деталі відбору та участі в змаганнях розповіли у пресслужбі Харківської обласної адміністрації.

Національну збірну сформували 40 воїнів зі всієї України, які пройшли ретельний відбір спеціальної спортивної комісії. Всього спробувати свої сили виявили бажання 229 учасників.

picture

Учасник із Харкова Юрій Зекун є ветераном Збройних сил. Він братиме участь у змаганнях із таких видів спорту: біг, велоспорт, волейбол сидячи, гольф, стрільба з лука, веслування.

picture

Оскільки Warrior Games є мультиспортивними змаганнями, то претенденти на участь в українській збірній протягом двох днів демонструватимуть свої навички в 11 адаптивних видах спорту: гольф, баскетбол і регбі на візках, біг, плавання, стрільба (із лука і кульова), веслування, волейбол сидячи, паверліфтинг, велоспорт.

Протягом липня та серпня для 40 учасників збірної буде проведено збори з усіх представлених видів спорту. Самі ж змагання заплановані на 12-22 вересня цього року в США.

Україна братиме участь у найбільших ветеранських змаганнях світу вперше. Раніше серед учасників були 7 країн світу: Грузія, Данія, Канада, США, Великобританія, Нідерланди, Австралія.

Також "Коментарі" розповідали, що Харківська патрульна поліція прийняла у свої ряди маленького хлопчика, який бореться з тяжкою хворобою і мріє стати поліціянтом. Тепер вона здійснилася.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися