Житель Харківщини став чемпіоном світу з тайського боксу: у фіналі переміг росіянина

Василь Сорокін став чемпіоном світу з тайського боксу

Василь Сорокін, мешканець міста Лозова з Харківської області, завоював золоту медаль на Чемпіонаті світу з тайського боксу у Таїланді, у місті Пхукет. У фіналі боксер здобув перемогу над російським спортсменом за очками. Про це розповіли на сайті Української федерації тайського боксу.

Команда України провела 11 листопада вісім фінальних поєдинків. Перемогти вдалося у трьох. За 6 днів турнірів спортсмени брали участь у 45 поєдинках. Підбиваючи остаточний підсумок чемпіонату, можна оголосити, що збірна команда України здобула 27 медалей: 6 – золотих, 9 – срібних та 12 – бронзових.

Інші перемоги:

 У Лондоні в ніч на 26 вересня українець Олександр Усик в боксерському протистоянні переміг британця Ентоні Джошуа і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Усик домінував практично весь бій і переміг за очками. Судили матч двоє британців та один українець. Одноголосним рішенням Олександр здобув перемогу. Рішення суддів - 117-112, 116-112, 115-113. Змагання проходило за звання чемпіона світу у суперважкій вазі.

 У Польщі харківський боксер Ілля Тогобицький переміг на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді. Зазначається, що Ілля у фінальному поєдинку достроково переміг свого суперника з Вірменії у ваговій категорії 75 кг. Ще один харків'янин Руслан Цікало (вагова категорія 52 кг) виборов дві перемоги на чемпіонаті й у наступному бою буде боксувати за вихід у півфінал. Там Руслан змагатиметься з жителем Киргизстану.

 Раніше "Коментарі. Харків" розповіли про ученицю Харківської дитячої школи мистецтв № 3 Яну Магей, яка виграла Міжнародний онлайн-конкурс "INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION - Belgrade, Serbia". Вона номінувалася на премію "Арфа" й отримала перше місце за блискуче виконання творів американських композиторів-арфісток Сьюзанн Макдоналд і Джейн Вейденсоул.



Джерело: http://muaythai.org.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися