Відомий лікар прокоментував ситуацію з коронавірусом в Австралії після депортації Джоковича

Новака Джоковича депортують з Австралії

Один із найкращих тенісистів світу Новак Джокович не зможе взяти участь на AUSTRALIAN OPEN. Спортсмена найближчим часом депортують із країни, оскільки він не робив вакцину від коронавірусу. Відповідне рішення Австралії прокоментував харківський лікар Андрій Волянський.

"Протягом останнього місяця у 25-мільйонній Австралії захворіло півтора мільйона людей. У країні "вирує" омікрон з мікро летальністю за 28 днів - 0,03%. Вакцини не захищають від інфікування від слова "зовсім". Враховуючи все це, депортувати найкращого тенісиста, який у грудні переніс covid-19 (легко, зрозуміло) – ІДІОТИЗМ! Протягом 20 років я захоплювався "королем ґрунту" Рафаелем Надалем. Тепер, коли він публічно ратував за дотримання Джоковичем загальних правил, і в результаті втратив найнебезпечніший конкурент - неприємний осад складно прибрати", - написав лікар.

Коронавірус в Харківській області:

 На Харківщині на 17 січня коронавірус виявили у 647 мешканців. За добу від COVID-19 померло 8 людей. В області COVID-19 діагностували вже 249 475 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 6485 хворих. Одужало від коронавірусу 233 972 особи. Наразі під наглядом медиків перебуває 9018 пацієнтів.

 Навчальний рік у харківських освітніх закладах триватиме до червня через тритижневі канікули восени. Про це повідомила директор Департаменту освіти міста Ольга Деменко. Вона зазначила, що у департаменті вирішили продовжити осінні канікули до 5 листопада, аби вже з понеділка, 8 листопада, школярі продовжили навчатися в очному режимі.

 Лікар із Харкова Андрій Волянський вважає, що у 2022 році додана смертність має змінитися компенсацією (зменшенням кількості летальних наслідків у порівнянні з допандемічним періодом). Тобто, поточний рік буде не таким трагічним як минулий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися