У Харкові найближчим часом відкриють спортивні майданчики у спальних районах: кому пощастить

За проектом міськради, у кожному районі міста мешканці повинні мати доступ до тих же комфортних умов, що й у центрі

У міськраді пообіцяли облаштовувати житлові масиви зонами спорту та відпочинку. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Почати планують з Московського району, там вже намічено три території, на якій будуть облаштовані майданчики для прогулянок, занять спортом та дитячих ігор.

"Облаштовувати рекреаційні зони планують на таких локаціях - на вул. Героїв Праці, 60 (великий дитячий майданчик на перетині вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників), вул. Джерельній, 9-а (територія між будинками по вул. Джерельній 9, 9-а і по вул. Дружби Народів, 232-в, 236, 236-а) та пр. Тракторобудівників, 103-г (територія між будинками №103-а і 103-г)", - розповідають у прес-службі.

Будівництво планують розпочати у відповідності до побажань місцевих жителів, наприклад, в районі вулиці Джерельної проживає багато дітей, які захоплюються вуличними видами спорту, для них облаштують урбан-майданчик - меншу версію урбан-парку, запланованого у Парку Перемоги.

За словами в.о.голови міськради Ігоря Терехова, такі зони відпочинку будуть розбудовувати у всіх районах міста.

"Це наш проєкт. Усередині спальних мікрорайонів з'являтимуться нові локації, де людина будь-якої вікової категорії буде відчувати себе так само комфортно, як у центрі міста", - підкреслив він.

Місцеві жителі району також звернулися до влади із комунальними проблемами. Найбільше питань у мешканців викликають ремонт будинків, погані або відсутні зовсім дороги та благоустрій територій.

Нагадаємо, навесні харків'янам пообіцяли нарешті добудувати та відкрити ТРЦ Nikolsky. "Коментарі" повідомляли, що офіційне відкриття забудовник пообіцяв у травні цього року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися