Найкраща тенісистка України проведе в Харкові унікальний турнір

Еліна Світоліна буде розвивати теніс в Україні

Перша ракетка України Еліна Світоліна проведе в Харкові з 16 по 22 серпня тенісний турнір нового формату - Kharkiv City Cup by Elina Svitolina Foundation. Про це розповіли в департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Відзначається, що весь тиждень 300 спортсменів від 8 до 97 років змагатимуться за призи першої ракетки України. Турнір буде проходити одночасно на 30 кортах в п'яти тенісних клубах Харкова:

• діти до 10 років змагатимуться в ТК "Унікорт";

• дітей до 12 років прийме "Superior Golf & Spa Resort";

• дівчата до 16 років, дорослі гравці та ветерани тенісу (від 35 до 90 років) гратимуть в ТК "Central Park". Там же зіграють тенісисти на візках;

• юнаки до 16 років зіграють в ТК "АКС";

• резервні корти (на випадок несприятливої погоди) організують в ТК "Sport & Court".

Сама Еліна розповіла, що хоче розвивати теніс в Україні та вибрала Харків для турніру, оскільки це її рідне місто.

"Харків - моє рідне місто, звідки почався мій шлях у професійний світ великого тенісу. Не випадково, саме в Харкові завдяки масштабній підтримці міської влади буде реалізована програма мого Благодійного фонду - проведення загальноміського тенісного турніру. Саме такі турніри потрібні нашій країні та нашому суспільству", - розповіла Еліна.

Нагадаємо, Еліна Світоліна переможниця 15 одиночних турнірів WTA (Women's Tennis Association), третя ракетка світу в професійному світовому рейтингу WTA (2019, 2018), півфіналістка турнірів Великого Шолома (Wimbledon 2019 і US Open 2019).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися