У Харкові створили інтерактивну систему спортивних шкільних ліг - школярі зможуть самі обрати для себе спорт

Доступність використання та наочність мають заохотити учнів до активної участі у спортивному житті міста

Департамент молоді та спорту Харківської міськради повідомив про те, що у Харкові віднині працюватиме електронна система спортивних шкільних ліг. Що це таке, та як школярам скористатися новими можливостями, розповіли у пресслужбі Міськради.

На порталі ХСШЛ зібрані усі види спорту, які наявні у спортивних та загальноосвітніх школах міста. Кожен вид спорту являє собою "Лігу" у якій проводяться різноманітні змагання різних рівнів.

Кожна школа може брати участь у Лізі, обирати етапи, створювати формати проведення змагань. Платформа дає можливість сформувати всю їхню структуру: тури, групи учасників, склад команд на кожний окремий матч, виводити та формувати результати, турнірні таблиці та протоколи.

Усе це платформа робитиме автоматично. Усі дані будуть доступні у інтерактивному форматі онлайн.

Учасники матимуть особистий кабінет на сайті, де вони зможуть отримати усю необхідну інформацію. Акаунти будуть різних типыв: школяр, тренер, вчитель та суддя.

Шкільні учителі фізичного виховання зможуть долучати своїх вихованців до тих видів спорту, у яких вони проявили успіхи та заохочувати до занять спортом.

Школярі ж, які ще не займаються спортом, зможуть на сайті знайти вичерпну інформацію про його різні види, та обрати для себе найцікавіший.

Цього року у шкільні ліги увійшли й такі види спорту, з яких раніше не проводили офіційних змагань - це софтбол, бейсбол та воркаут.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові автоматизували систему запису до Харківського зоопарку. Запрошення може безкоштовно отримати кожен харків'янин на сайті закладу або у терміналах, що встановлені біля входу в зоопарк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися