Харків'янин пробіг понад 200 кілометрів: крізь дощ і ніч (ВІДЕО)

Сергій Прескорнік встановив національний рекорд України

Харків'янин Сергій Прескорнік пробіг із Дніпра до Харкова 225 кілометрів. Чоловік не спав всю ніч і подолав відстань за добу. Про це розповіли у виданні "РЕДПОСТ".


Свій шлях із Дніпра Сергій почав 18 вересня о 06:18. Чоловік зупинявся всього кілька разів, щоб перекусити й трохи відновити сили. Закінчив свій шлях він 19 вересня об 11:00 на площі Свободи у Харкові. Таким чином Сергій встановив національний рекорд України.

Чоловік розповів, що почав забіг не просто так. Він таким чином захотів привернути увагу до екологічних проблем. Рекордсмен хоче зібрати кошти на будівництво нового інноваційного екопростору, яке буде об'єднувати сортувальну станцію, музей відходів, платформу для "безпластикового" фермерського ринку і відкритий майданчик для артзаходів.

Нагадаємо, учитель фізкультури Ліпчаніївського ліцею Куньєвської територіальної громади Віктор Шкарлет своєрідно відзначив День Незалежності України. Чоловік за 22 години та 50 хвилин з Харкова дістався до Ізюма. Свій пробіг Віктор розпочав 23 серпня від пам'ятника Тарасу Шевченку у Харкові. Він взяв із собою тільки воду і їжу для перекусу. Всього чоловік подолав 130 кілометрів: він не спав, проте частину дистанції пройшов пішки.



жорик

23 вересня 2021, 21:37

Андрей, это чтоб привлечь внимание . Ко марго сегоднч

Андрей

20 вересня 2021, 18:06

Я не пойму зачем бегать по 200км, вопросы экологии мучают,возьми посади 3-5деревьев,я думаю это будет полезней

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися