До Харкова приїхав Вакарчук (ВІДЕО)

Співак записав відео на розбомбленій площі у Харкові

Український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук приїхав до Харкова. Про це повідомляє видання "Об'єктив".

На своїй сторінці у Facebook артист опублікував відео, записане на розгромленому майдані Харкова, найбільшій площі Свободи в Європі.

"Сьомий день опору. Україна захищається. Україна стримує ворога. Кожен на своєму місці. Усі як один. Ми зупинимо ворога і змусимо його заплатити!", - сказав Вакарчук.

Музикант показує всьому світу, що відбувається у Харкові, як ворожі війська руйнують місто та перетворюють його на руїни. Вакарчук упевнений, що Україна переможе, а ворог обов’язково заплатить за все, що зараз відбувається.

Читайте також:

• Вранці 2 березня окупанти завдали удару по корпусу університету в Харкові. Ворожі війська спробували знищити будівлю соціологічного факультету Національного Університету імені Каразіна. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував ситуацію у місті станом на ранок 2 березня. За його словами, комунальники, незважаючи на обстріли, намагаються робити все можливе, щоб якнайшвидше повернути тепло до будинків харків'ян. Крім того, Ігор Терехов також спростував інформацію про те, що Харків оточено ворогом. За його словами, зараз Харків оточений частково.

• У Харкові під обстрілом загинув відомий вчений. Трагедія сталася у мирній житловій квартирі Харкова. Колеги загиблого розповіли, що вчений помер у лікарні від отриманих травм. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися