Відомий музикант із Харкова отримав струс мозку

Медики діагностували струс мозку середньої тяжкості

Популярний співак, уродженець Харкова, Володимир Дантес отримав струс мозку після падіння у ванній кімнаті. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила дружина виконавця – відома українська співачка Надя Дорофєєва.

За словами дружини співака, інцидент трапився після вечірки, де вони були разом напередодні. З ранку Володимир вирушив у туалет, підковзнувся і невдало впав, знепритомнівши.

"О 08:30 мене будить сильний гуркіт, я схоплююся — Вови поруч немає. Забігаю в туалет і бачу його без свідомості на кахлі. Я поливала його водою, била по щоках, намагалася підняти та в якийсь момент він просто завмер і перестав видавати звуки", - пише Дорофєєва.

Далі співачка почала квапливо викликати "швидку", як раптом її чоловік піднявся, пройшов повз неї, ніби нічого не сталося, і попрямував до ліжка.

"Відкриваю очі — чомусь плаче Надя, я весь мокрий, і все це заважає мені спокійно заснути, як і якась величезна ґуля на потилиці..." - розповів Дантес.

Постраждалий все ж таки пройшов обстеження в лікарні. Медики діагностували струс мозку середньої тяжкості.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що екссолісту гурту 5'nizza зробили серйозну операцію. Ще в січні Бабкін дізнався, що має дуже рідкісне захворювання очей, яке зустрічається один раз на мільйон. Лікар сказав артисту, що у нього запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки та проходження рідини, через що він уже втратив 70% центрального зору. В Україні та інших країнах СНД немає необхідного обладнання для проведення відповідної операції. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися