«Татусів» у Харкові не буде. Гена Букін не приїде

У Харкові не продають квитки на виставу з російським актором Віктором Логіновим, який гастролював в окупованому Криму

Заплановану у Харкові вистава "Татусі" за участю російського актора Віктора Логінова, відомого за роллю Гени Букіна у серіалі "Щасливі разом", скасували. Про це повідомляє ГО "Світанок" на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Активісти повідомляють, що виступ актора скасували після їх звернення до СБУ. Виставу мали давати у Харківському театрі Шевченка 6 лютого.

Крім того у громадській організації анонсували ще одне звернення відносно ще одного актора. Проте якого саме – поки не повідомляється.

У театрі Шевченка порталу "Коментарі. Харків" відмовилися коментувати ситуацію щодо вистави та порадили звернутися з цим питанням до орендаторів. Наразі квитки на "Татусів" у театрі не продають. Неможливо їх придбати і через інтернет.  Однак на виставу у Одесі і Полтаві, які заплановані на 5 та 7 лютого, в мережі квитки продаються. Вибрати місце та придбати квитки можливо на Контрамарці та Інтернет-білеті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що активісти підготували до СБУ звернення щодо заборони в’їзду в Україну актора Віктора Логінова тому що він у 2018 році виступав в окупованому Севастополі.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися