У Харкові перенесли концерт відомої співачки: що з нею сталося на харківській трасі

Огнєвіч розповіла, чому перенесла концерт у Харкові та як застрягла в снігах

Співачка та героїня другого сезону шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч в етері національного телемарафону розповіла, що її концерт у Харкові перенесли на 3 березня з міркувань безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МГ "Об’єктив".

“Є певна інформація, що проводити його було б небезпечно для всіх, хто туди прийде. Тому ми перенесли його на березень, 3 березня“, – пояснила співачка.

Вона також розповіла, як застрягла на трасі через негоду, повертаючись до столиці після концерту у Полтаві 26 листопада.

“Трошки застрягли на харківській трасі. І в мене була паніка, бо я не знала, скільки нам доведеться провести часу, але все одно найгірша ситуація, наскільки я знаю, була і є на одеській трасі. Там, де людей витягають з-під завалів, і просто серце кров’ю обливається“, – сказала Огнєвіч.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановлюють спеціальні пішохідні переходи

Для захисту пішоходів від падіння снігу та бурульок у Харкові обладнають спеціальні переходи

У рамках підготовки до зими бригади КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" встановлюють пішохідні переходи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вони призначені для захисту пішоходів від падіння снігу та бурульок. Де встановили такі конструкції – читайте за посиланням.

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися