Харківські афро-українки змагатимуться за участь у Євробаченні 2020

Три афро-українські сестри з Харкова можуть представляти Україну на Євробаченні 2020 у Нідерландах

Харківські афро-українки з хіп-хоп гурту Fo Sho будуть змагатися за можливість представляти Україну на "Євробаченні 2020", яке заплановано у Нідерландах. Про це дівчата повідомили на сторінці колективу в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Гурт складається з трьох сестер - Бетті, Сіону і Міріам Ендале. Найстарша з сестер – Бетті – лікар. Музика скоріше її хобі. Вона ж переважно і пише пісні для гурту. А от дві молодші сестри ближче до музики – навчалися грати на фортепіано та скрипці. 

Зараз дівчата мають кілька синглів та один кліп, який зняв для них кліпмейкер MARUV. Співачки, яка минулого року перемогла у відборі на Євробачення та через скандал відмовилася від участі у пісенному конкурсі. Її ім’я теж пов’язане  Харковом. Вона тут навчалася та деякий час працювала. До речі, одна з сестер – Бетті, записала спільно з MARUV хіп-хоп версію хіта "Black Water".

Крім того, гурт виступав на одному із наймасштабніших музичних фестивалів України Atlas Weekend.

 


Раніше "Коментарі. Харків" писали, що ще одна харківська співачка Альона Левашева, вокалістка  симфонічного кроссовер-оркестра Prime Orchestra та кавер-проекту Manera, яка виступає під псевдонімом Garna, теж потрапила до півфіналу національного відбору "Євробачення 2020".

65-й пісенний конкурс "Євробачення 2020" відбудеться у Роттердамі в Нідерландах у травні. Учасника від України оголосять за підсумками національного відбору у лютому.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися