Війська РФ вдарили по Харкову "Іскандерами"

По Харківській області вдарили "Іскандерами"

Війська РФ 14 березня вдарили по всій Харківській області ракетами "Іскандер". Про це у своєму Телеграм-каналі   повідомив   голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти продовжують завдавати ударів по житлових масивах Харкова, знищують історичний центр. Продовжуються обстріли в Чугуєві, Ізюмі, Дергачах. Сьогодні ворог завдав ударів, у тому числі ракетних комплексів "Іскандер". За інформацією Штабу оборони, атакував з території Росії", — повідомив губернатор.

З 22:00 по всьому Харкову було чути вибухи. Після цього в соцмережах жителі опублікували фотографії палаючого Фокстроту на вулиці Вернадського, 2 та пожежу на Центральному ринку.

Нагадаємо, до України 24 лютого без оголошення війни вторглися війська РФ. Близько 4-ї ранку по всій країні завдали ракетних ударів. Величезна кількість харків'ян почала залишати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому у Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась "спецоперація". Уряд РФ заборонив своїм громадянам виступати проти війни та запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися