Італія надіслала допомогу Харкову (ВІДЕО)

Харків отримав гуманітарну допомогу від Італії

Харків одержав гуманітарну допомогу від Італії. До міста привезли продукти тривалого зберігання та медикаменти. Відповідні відео опублікував Олександр Фельдман на своїй сторінці у Facebook.

"У машині з гуманітарною допомогою, яку ми отримали з Італії і вже роздаємо харків'янам, які її потребують, були не тільки продукти та ліки. Там також були малюнки, які намалювали італійські діти, щоби підтримати Україну, підтримати наших людей. Моральна підтримка – це не менш важливо, ніж їжа. Те, що наша справа правильна, розуміють і дорослі, і діти у всьому світі. Ця підтримка не дасть нам опустити руки, хоч би як складно було. І ми обов'язково переможемо та повернемо мир на нашу землю!", - написав Фельдман.

Нагадаємо, по Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися