Війська РФ обстріляли ще один харківський ВНЗ (ВІДЕО)

У Харкові обстріляли ще один ВНЗ

У Харкові обстріляли Національний університет внутрішніх справ. Про це розповів начальник слідчого управління облуправління поліції Сергій Болвінов.

"Обстріляно альма-матер більшої частини співробітників харківської та й української поліції, серед яких і я. На щастя ані жертв, ані поранених немає. Переконаний, що будівлю буде відновлено в найкоротший час. Вірю, що вже скоро аудиторії Харківського національного університету внутрішніх справ, як і аудиторії усіх ВНЗ України знов наповняться світлими молодими людьми, які будуть навчатися та розвиватися заради себе та України. України вільної, сильної, чесної, яка буде прикладом демократії та розвитку для всього світу", - розповів Сергій.

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками". В Україні продовжують умирати мирні жителі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися