Депутат із Ізюму показав окупантам незахищений шлях до міста

Родзинки на сьогоднішній день повністю заблоковані окупантами

В Ізюмі виявлено городянина, який буквально провів загарбників у місто. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міськради Максим Стрельник.

Так, у суботу, 26 березня, з'явилася інформація, що до Ізюма почали заходити російські окупанти. Пізніше з'ясувалося, що вони зайшли в місто не просто так, а їм показали незахищену дорогу в Ізюм. Стрельников зазначає, що шлях їм показав депутат ОПЗЖ Анатолій Фомічевський.

"Саме через нього російські окупанти змогли непомітно зайти в місто, але Збройні Сили України не здаються і продовжують запеклі бої за Ізюм проти російських окупантів", - сказав Стрельников.

Крім того, як передає джерело, якби ворогам не вказали шлях у місто, вони б ніколи не змогли потрапити туди. А зараз Ізюм повністю заблоковано. У горді гуманітарна катастрофа, людей ховають просто у дворах будинків. Доступу до доставки гуманітарної допомоги туди немає.

"Єдиною надією на порятунок для близько 20 тисяч ізюмчан, що залишилися в блокадному місті, залишається тільки наша Армія! Слава Героя-Захисникам Ізюма! Ізюм – це Україна!", - підсумував Стрельников.

Читайте також:

• Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися