Війська РФ знову розстріляли тварин у харківському Екопарку

Росіяни вбили пару бізонів у харківському Екопарку

У харківському Екопарку померла пара бізонів. Батьки мали дев'ятимісячне дитинча, яке тепер залишилося зовсім одне. Про це 31 березня розповіла пресслужба Фельдман Екопарку.

"У Фельдман Екопарку внаслідок обстрілів загинула пара бізонів, десятимісячний бізончик залишився без батьків. Напевно, це були виведені в секретних біолабораторіях стратегічні бізони, що становлять особливу небезпеку для Російської Федерації… Звичайно, після знищених міст та тисяч убитих мирних мешканців України безглуздо запитувати, коли вони зупиняться і де межа цинізму… Але все ж таки, невже „на тому боці“ не розуміють, що за все це рано чи пізно їм доведеться відповідати?", - йдеться у повідомленні.

Контекст:

Активні військові дії поблизу Харкова спровокували створення цілих ОЗУ, які займаються мародерством. Крадуть машини, грабують квартири та магазини, іноді навіть переодягаючись у тероборону та ЗСУ. Найбільший у Європі Торговий центр “Барабашово” після низки фактів мародерства у місті порушив питання перед правоохоронними органами Харкова щодо забезпечення правопорядку на майданах ТЦ, що зазнали атаки російських військ, та у Харкові загалом. Про це йдеться у заяві пресслужби ТЦ "Барабашово", опублікованій у Facebook.

По Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися