Обстановка в Харківській області: що роблять російські окупанти

Ситуація у Харківській області на 1 квітня

На Харківщині ворожі війська здійснюють перегрупування військ для відновлення наступальних дій. Про це повідомляється в оперативному зведенні Генштабу ЗСУ на його офіційній сторінці у Facebook.

Так, за інформацією джерела, на Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують блокувати Харків та проводити артилерійські обстріли міста.

На захоплених рубежах ворог переходить до оборони, перегруповує війська для відновлення наступальних дій. Зазначається, що зафіксовано додаткове підвезення боєприпасів для артилерійських підрозділів.

На Ізюмському напрямку загарбники продовжують блокувати Ізюм та утримувати понтонні переправи через річку Сіверський Донець з метою забезпечення наступальних дій.

Зазначається, що протягом дня супротивник вів бойові дії у напрямку населеного пункту Мала Комишеваха. Зупинений. Успіху не має.

У Генштабі наголосили, що є ймовірність, що окупанти здійснюватимуть посилення угруповання окупаційних військ на Ізюмському напрямку за рахунок окремих підрозділів 1-ї танкової та 20 загальновійськової армій.

Читайте також:

• Де отримати гуманітарну допомогу у Харкові. Список адрес.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 1 квітня. Обстріли міста та області не припиняються.

• У Харківській області 31 березня безвісти зникли двоє дітей. У поліції повідомили, що у них із собою не було телефонів, тож зв'язатися з ними неможливо. Опубліковані орієнтування та фото зниклих дітей. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У Харківській області морпіхи зупинили ворожі танки за допомогою мін. Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував фотографії з місця бою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися