Ракетний обстріл Харкова: загинула жінка, її 3-річна донька у реанімації

У загиблої залишився чоловік та двоє маленьких дітей

У Харкові трагічно загинула випускниця харківського ВНЗ. Про це повідомили у пресслужбі Харківського національного університету імені В.М. Каразіна.

Наголошується, що 31-річна Інна (Гемма) Кулик була випускницею біологічного факультету. Вона загинула 3 квітня під час чергового обстрілу з боку російських окупантів. Під обстріл жінка потрапила разом зі своєю 3-річною донькою. Дитина зараз перебуває у реанімації.

У загиблої залишився чоловік, який також є випускником біологічного факультету університету Каразіна, а також дві маленькі дитини.

"Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким та друзям Інни. Не забудемо!", - йдеться у повідомленні.


Також раніше у пресслужбі ВНЗ повідомляли про загибель студента 3-го курсу навчально-наукового інституту екології Вадим Павленко. Хлопець загинув під час евакуації з Ізюму.

Читайте також:

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

• Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

Читайте также