Які магазини сьогодні працюють у Харкові: адреси

Опубліковано актуальну інформацію про роботу магазинів у Харкові 5 квітня

Сьогодні по всьому Харкову відкрито низку продуктових магазинів. У пресслужбі Харківської міської ради повідомляють, що городяни можуть перевіряти актуальну інформацію щодо роботи магазинів завдяки офіційному Telegram-каналу.

Для зручності харків'ян був створений спеціальний Telegram-канал, в якому представники торгових мереж публікують інформацію про відкриті "точки", час їх роботи, можливості безготівкового розрахунку тощо. Крім того, там же буде інформація і про роботу АЗС, аптек тощо.

Інформація про роботу магазинів транслюється в режимі онлайн в телеграм-каналі, а також на Гугл-карті, яку розробила одна з харківських IT-компаній. Харків'яни можуть дізнатися про актуальну інформацію про роботу понад 40 торгових мереж міста.

Сьогодні у Харкові відкриті наступні магазини: "Сільпо", "Диво Маркет", "КЛАС", "Spar", супермаркети "10ка", ТЦ "РОСТ", супермаркет "Восторг". Ознайомитись з адресами та графіком роботи можна тут.

Читайте також:

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися