Війна продовжується: що зараз відбувається у Харківській області

Ворог продовжує обстрілювати Харків та Харківську область

За останню добу російським окупантам вдалося взяти під контроль одне із сіл у Харківській області. Водночас ворог просунувся на 7 км. У Генштабі Збройних Сил України розповіли про те, яка зараз ситуація у Харківській області.

За інформацією джерела, загарбники атакували батальйонну тактичну групу 1-го танкового полку у напрямку населеного пункту Сулигівка, але успіху не мали.

Ворожим військам вдалося просунутися на 7 км та окупувати село Бражківка, що в Ізюмському районі. Також зазначається, що окупанти зараз працюють над відновленням мосту у блокадному Ізюмі. Такі дії російські військові здійснюють з метою покращення руху російських військ у цьому напрямку та забезпечення переходу річки Сіверський Донець.

Читайте також:

Гуманітарна катастрофа в Ізюмі перетворюється на геноцид. Людей понад 20 днів тримають у заручниках

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

Нагадаємо, керівництво Ізюма залишило місто через запеклі бойові дії, відсутність зв'язку та роботи колаборантів. За словами представників влади, що виїхали з міста, співробітники мерії нібито залишаються в Ізюмському районі. "В Ізюмі, де немає зв'язку, де окупанти глушать сигнал, працювати неможливо, і ми про це сказали одразу", - написав заступник Ізюмського міського голови. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися