У Харкові пожежа охопила понад дві тисячі квадратних метрів (ФОТО)

Харківський ТРЦ несподівано спалахнув

У Харкові 7 квітня спалахнув ТРЦ. Масштабна пожежа охопила близько 2300 квадратних метрів. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 15:30, а ліквідували полум'я лише о 20:25. Відповідні фотографії з місця події опублікували у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Зазначається, що пожежу гасили 80 працівників ДСНС та 18 одиниць техніки. За попередньою інформацією, поранених немає – торговельний центр не працював, людей там не було.

Нагадаємо, по Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.



Равиль

8 квітня 2022, 19:03

Неофашисты Украинские и Западные демократы пытаются навязать всему миру свой нацистский режим- нет такому никогда не бывать! Если Русь восстала, то Правда и свобода будет на всей Земле!.Запомните это!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися