Російські окупаційні війська продовжують блокувати Харків – Генштаб ЗСУ

Противник проводить повітряну розвідку для виявлення позицій підрозділів наших військ та визначення маршрутів їхнього висування

Окупаційні війська Російської Федерації продовжують часткове блокування Харкова. Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ станом на ранок 12 квітня.

"На Слобожанському напрямку війська противника продовжують часткове блокування міста Харкова. У районі міста Ізюм ворог веде бойові дії силами окремих підрозділів зі складу 1-ї танкової та 20-ї загальновійськової армії. Проводить повітряну розвідку для виявлення позицій підрозділів наших військ та визначення маршрутів їх висування ", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Генштабі зазначили, що на Сіверському напрямку окупанти завершують передислокацію окремих підрозділів у східну операційну зону. Продовжується переміщення підрозділів 41 загальновійськової армії Центрального військового округу до певних районів у Білгородській та Воронезькій областях.

Зазначимо, що противник продовжує здійснювати обстріл Харкова з використанням реактивних та стовбурних артилерійських систем та мінометів.

Нагадаємо, що 11 квітня ЗСУ збили безпілотник РФ над Харковом.

В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "русского мира". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни і запевняє, що їхні війська не бомбять мирні міста, а якщо й бомбять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися