Російські окупанти обстріляли село під Харковом: місцеві, котрим дивом вдалося вижити, розповіли деталі (ФОТО)

Внаслідок обстрілів помер 37-річний чоловік

Село Бабаї Харківської області зазнало низки пошкоджень та руйнувань житлової інфраструктури внаслідок обстрілу російських окупантів 12 квітня. В результаті загинув 37-річний чоловік, ще двоє мешканців населеного пункту отримали поранення. Про це повідомляє кореспондент 24 каналу.

Журналістові вдалося поспілкуватися із сім'єю, яка потрапила під обстріл. Їм дивом вдалося врятуватися, проте чоловік отримав осколкове поранення голови:

"Ми сиділи за столом, їли. Як бахнуло! Дружина одразу почала кричати, я заспокоював її", – розповів місцевий мешканець.

За словами ще однієї мешканки села, місцеві почули, як над ними пролетів літак.

"Всі чули, як він гудів, потім щось скинув. Почався сильний дим. Потім літак повернувся, коли ми прибирали скло. Можливо, перевіряв, чи виконав своє завдання", – розповіла очевидця.

Внаслідок обстрілу російських окупантів помер 37-річний чоловік. Медики після приїзду констатували його смерть. На місці трагедії працює слідчий.

"Касетна бомба потрапила у двір, внаслідок чого було травмовано особу", – повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

Співробітники правоохоронних органів розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством.

Нагадаємо, що за даними Генерального штабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують частково блокувати та обстрілювати місто Харків з артилерії. Противник продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по об'єктах цивільної інфраструктури в Харківській області та вдається до активної повітряної розвідки.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися