Дешева нерухомість у Харкові: Які ціни встановлюють через війну

У Харкові не падають ціни на нерухомість

У Харкові навіть попри війну, ціни на дешеву нерухомість не падають. При цьому продавці все частіше встановлюють договірну ціну, ставлять плашку "Терміново", а також підкреслюють безпеку району та міцність будинку. "Коментарі" для аналізу взяли пропозиції вже з кінця березня 2022 року на сайті OLX і знайшли середні варіанти за ціною та якістю.

Ціни на однокімнатні квартири з хоч якимось ремонтом починаються від 20-22 тис. дол. Так, один із мешканців продає однокімнатну гостинку на Салтівці (перебуває під обстрілами) за 23 тис. дол.

Двокімнатну квартиру навіть з "бабусиним" ремонтом у Харкові дешевше 30 тис. дол. знайти дуже складно. Чоловік продає свою квартиру біля торгового центру Барабашова за 31 тис. дол.

На трикімнатну квартиру дешевше за 35-36 тис. дол. навіть не потрібно і розраховувати. У Шевченківському районі на вулиці Дерев'янко продається квартира за 39 тис. дол.

Варто зазначити, що зараз експерти не беруться детально прогнозувати ситуацію на ринку нерухомості після закінчення війни в Україні, оскільки незрозумілі масштаби руйнувань у містах. Тому ціни на нерухомість, як і курс долара, зараз перебувають у підвішеному стані.

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися