Дмитро Комаров відзначив Великдень у Харкові: "У місті, де непереможні люди" (ФОТО)

Дмитро Комаров на Великдень приїхав до Харкова

Популярний телеведучий Дмитро Комаров на Великдень відвідав Харків. Своїми враженнями телеведучий поділився у себе в соцмережах.

"Цей день я провів у Харкові. Місті, яке щодня страждає і перебуває під безперервними обстрілами. Місті, де сьогодні немає безпечного місця. Але при цьому в місті, де непереможні люди. Люди, якими пишаєшся. Як і всією нашою нацією, яка вже стала прикладом для світу. У цьому я переконуюся кожен день, переміщаючись лінією фронту. І сьогодні переконався в черговій раз. У храмах Салтівки, найбільш постраждалого житлового масиву в місті, де більшість будинків підірвані. Священник, попри мінометні обстріли, бере ящик пасок і йде по підвалах - особисто вітати людей в укриттях. Я посміхався, спілкуючись із чудовою командою Патрульної Поліції, яка сьогодні доставила до Харкова з польського кордону Благодатний вогонь", - Написав Дмитро.

Особливо Дмитра вразили українські військові.

"І особливо пишаюся українськими військовими. Непереможні. Завдяки цим людям сьогодні по всій країні ми можемо відзначати Великдень. А ті міста, куди не прийшла війна, живуть повноцінно, люди можуть гуляти з дітьми вулицями. Завдяки героям, які мало сплять, перебувають у полях, країна живе, - пише він. - До мурашок. Тому якщо зараз ви в безпечному місці - будь ласка, хоча б подумки подякуйте нашим бійцям, подумайте про ЗСУ. Передайте енергію. Повірте, тут так важко і гаряче, що неможливо передати словами. Небезпека 10 з 10. Кожен військовий здійснює щоденні подвиги. Добро обов'язково переможе зло. Правда переможе брехню. А той, хто йде проти заповідей, приречений на поразку", - підсумував Комаров.

Нагадаємо, Дмитро Комаров – це супервідомий заслужений журналіст України та ведучий телевізійної програми "Світ навиворіт". Дмитру на 50 років заборонили в'їзд до Росії. Така заборона була після того, як журналіст почав знімати злочини російської армії на території України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися