Окупанти призначили тимчасового мера Ізюма

Російські окупанти підняли російський прапор над Ізюмом

В Ізюмі місцевий колаборант Владислав Соколов, а також росіяни Юрій Шевченко та Олексій Худяков встановили російський прапор над будинком районної державної адміністрації. При цьому зараз Соколов позиціонує себе як і. о. "мера Ізюма" від окупаційної влади. Про це пише "Харківський антикорупційний центр", посилаючись на відповідне відео від окупантів у соцмережах.

N4ANqJNON6gs_KFnoXUo_t2vW.png

Новий т. з. в. о. мера Владислав Соколов народився в Ізюмі. Чоловік раніше працював міліціонером, а потім завідував сектором банківської безпеки у "Ощадбанку". У 2020 році Соколов балотувався на посаду міського голови від партії "Наш Край", але програв чинному меру Валерію Марченку.

Олексій Худяков уродженець Москви, який свого часу "прославився" нападами на гуртожитки іноземців у Москві. З 2014 року він брав участь в організації заворушень у Донецьку. За даними сайту Миротворець, Худяков під виглядом гуманітарної місії на Донбасі передавав до Москви інформацію про стан справ на шахтах.

nY7LsKyRfDXZXZ-6HBJBoOBs9.jpg

Юрій Шевченко позиціює себе як підприємець. Також ХАЦ стало відомо, що Шевченку та Худякову допомагає політолог, експерт Інституту країн СНД Іван Скоріков.

Нагадаємо, Росія продовжує встановлювати в Ізюмі свої правила. Так, через блокпост чоловіків пропускають лише із військовим квитком. При цьому військові перевірять телефони на "підозрілі" дзвінки та листування. За даними журналістів, зовсім недавно війська РФ організували примусову депортацію ізюмчан. Людей перевезли через пункт пропуску Чавунівка у невідомому напрямку. У місті відшукують ветеранів АТО та активістів, а місцевих чоловіків агітують вступати до лав так званої "народної міліції".



Татьяна

1 липня 2022, 08:49

Татьяна

Татьяна

1 липня 2022, 08:46

Хочу узнавать о событиях в Харькове и Лозовай

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися