У Харкові змінили час комендантської години, – Синєгубов

У Харкові через постійні обстріли з боку російських окупантів змінили час тривалості обмежень комендантської години

У Харкові через постійні обстріли з боку російських окупантів змінили час тривалості обмежень комендантської години. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у соціальних мережах.

За його словами, починаючи з 2 травня, тривалість комендантської години в Харкові змінюється — тепер обмеження починаються о 21:00 та закінчуватимуться о 06:00. Глава військової адміністрації регіону нагадав, що в даний час заборонено пересуватися містом пішки або на будь-якому транспорті.

Він зазначив, що варто не залишати свої будинки та перебувати у укриттях.

Нагадаємо, що радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович заявляє, що Росія не вистачить сил, щоб взяти Харків, а обстріл міста триває для відволікання уваги. Експерти з Conflict Intelligence Team солідарні з ним і додають, що таким чином Росія намагається перекидати колони через Куп'янськ, через Старобільськ у бік Сєверодонецька чи Лисичанська.

Росія 24 лютого 2022 близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по всій Україні. Після цього ворожі військові розпочали повномасштабне вторгнення на територію України. У Росії заявляють, що це якась "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ карає своїх громадян, які виступають проти війни. При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомбять мирні міста, а якщо й бомбять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися