На Ізюмському напрямі «марксмени» наводять жах на російських окупантів

На Ізюмському напрямку активно працюють Сечеславські снайпери

Українські воїни продовжують героїчно захищати Україну від російських загарбників. Так, на Ізюмському напрямку Сечеславці непомітно, але часто знищують ворога. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міськради Максим Стрельник.

За словами Стрельника, переважно снайпери повітряно-десантної бригади прикривають наших протитанкістів, намагаючись якнайбільше ліквідувати російських окупантів, щоб ПТРК мали можливість знищувати бронетехніку противника.

"Січеславці вже збилися з підрахунку знищених ворогів, бо якби вони щоразу ставили відповідні мітки на своїй зброї, то на їхніх гвинтівках точно не було б місця", — зазначив Стрельник.

Також він підкреслив, що вже відомо про випадки, коли досвідчені стрілки точними пострілами виводили з ладу танки Т-72. Виявилося, що калібр "7,62×51 мм" пробиває приціл "Сосна" і цим зводить нанівець всю вогневу міць ворожих танків.

Читайте також:

• У Харківській області українські військові звільнили від російських окупантів ще одне селище. Тепер на головному приміщенні висить український прапор.

• Українські військові знищили нову партію окупантів на Харківщині. У своєму офіційному Telegram-каналі глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що ще одну ворожу колону було розгромлено українськими військовими.

• Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

• У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися