Українські військові знищили нову партію окупантів на Харківщині (ВІДЕО)

По колоні окупантів було завдано удару

З кожним днем у списку "вантаж 200" у російських окупантів відбуваються поповнення. Також щодня техніка загарбників з різних причин "виходить з ладу". У своєму офіційному Telegram-каналі глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що ще одну ворожу колону було розгромлено українськими військовими.

Андрій Єрмак у своєму каналі опублікував відео, на якому знято знищення колони російської техніки. За словами голови Офісу президента, це сталося на Харківщині.

"ЗСУ красиво знищили російську колону десь у Харківській області", - написав Єрмак.

Читайте також:

 Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

 У Генштабі ЗСУ повідомили, що в Ізюмському районі Харківської області російські окупанти продовжують наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.

 У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.

• Мер Харкова Ігор Терехов звертається до городян з проханням залишатися в укриттях, навіть коли в місті немає сигналу тривоги, оскільки виходити на вулиці небезпечно через постійну загрозу ракетного обстрілу.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про обстановку у місті та області станом на 4 травня. За його словами, окупанти продовжують обстрілювати як Харків, так і Харківську область. Обстріл також ведеться за тими населеними пунктами, які українські військові вже звільнили. Окупанти перед виходом мінують все можливе, нерідко мінують і житлові будинки.



Джерело: https://t.me/ermaka2022/445
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися