Російські окупанти не зможуть обстрілювати Харків із артилерії, – Арестович

Російські окупанти більше не зможуть обстрілювати Харків із артилерії, оскільки Збройні Сили України відсунули ворожі війська від міста на достатню відстань

Російські окупанти більше не зможуть обстрілювати Харків із артилерії, оскільки Збройні Сили України відсунули ворожі війська від міста на достатню відстань. Про це стало відомо із повідомлення радника голови Офісу Президента України Олексія Арестовича.

За його словами, Збройні Сили України відкинули російських окупантів від Харкова, а тому артилерійські обстріли міста наразі неможливі. Зазначимо, що не варто забувати про небезпеку ракетного обстрілу та авіаційних нальотів, які загрожують всій території нашої країни. У Пентагоні також зазначали, що росіяни також планують окупувати Харків, однак не мають жодних успіхів.

Нагадаємо, що радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович заявляє, що Росія не вистачить сил, щоб взяти Харків, а обстріл міста триває для відволікання уваги. Експерти з Conflict Intelligence Team солідарні з ним і додають, що таким чином Росія намагається перекидати колони через Куп'янськ, через Старобільськ у бік Сєверодонецька чи Лисичанська.

Росія 24 лютого 2022 близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по всій Україні. Після цього ворожі військові розпочали повномасштабне вторгнення на територію України. У Росії заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ карає своїх громадян, які виступають проти війни. При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомбять мирні міста, а якщо й бомбять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися