У Харківській області знайшли тіло зниклої дівчинки

У Старому Салтові знайшли тіло Софії Раєцької

Біля Старого Салтова виявили розстріляну колону автомобілів із мирними жителями. Про це розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

В одному з розстріляних автомобілів знайшли тіло Софії Раєцької, яку шукали як зниклу безвісти після розстрілу в Старому Салтові колони машин з евакуйованим.

За словами начальника слідчого управління харківської поліції Сергія Болвінова, 4 травня до поліції надійшла інформація про втрату в районі Старого Салтова зв'язку з людьми, які рухалися колоною з 15 авто у напрямку Харкова з метою виїхати на територію, підконтрольну ЗСУ.

"Прибувши на місце, слідчі виявили розбитий ворожий танк, в 150 метрах від нього, в напрямку колони, два обгорілі трупи з залишками військової форми РФ, ще через 300 метрів від них - 6 автівок із отворами від куль та уламків. В автомобілях знайдено 4 трупи, попередньо - учасники евакуаційної колони. Наразі ідентифікувати всі трупи не є можливим через їх стан", - розповів Болвінов.

Нагадаємо, у ході контрнаступу Сили оборони України відновили контроль над населеними пунктами Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестаково, Перемога та частиною села Черкаські Тишки у Харківській області – Генеральний штаб ЗСУ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися