Під Харковом російські окупанти маскують техніку в полях

На території Харківської області російські окупанти маскують свою військову техніку на полях

На території Харківської області російські окупанти маскують свою військову техніку на полях біля окупованих населених пунктів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Борівської міської ради.

Відомо, що на території полів біля тимчасово окупованих супротивником населених пунктів регіону замасковано техніку окупантів. У тих місцях можуть розташовуватися міни та розтяжки. Насамперед, йдеться про населені пункти Ізюмське, Дружелюбівка, Ольгівка, Чернещина, Первомайське, Підвисоке, Горохаватка, Бахтін. Також у лісах, де знаходилися російські військові можуть бути міни та розтяжки, їх не рекомендують відвідувати.

Нагадаємо, що радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович заявляє, що Росія не вистачить сил, щоб взяти Харків, а обстріл міста триває для відволікання уваги. Експерти з Conflict Intelligence Team солідарні з ним і додають, що таким чином Росія намагається перекидати колони через Куп'янськ, через Старобільськ у бік Сєверодонецька чи Лисичанська.

Росія 24 лютого 2022 близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по всій Україні. Після цього ворожі військові розпочали повномасштабне вторгнення на територію України. У Росії заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ карає своїх громадян, які виступають проти війни. При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомбять мирні міста, а якщо й бомбять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися