Національний опір у дії: партизани на Харківщині залишають окупантам "послання" (ФОТО)

9 травня російські окупанти очікували побачити велике святкування "дня перемоги", а здобули акцію в тилу.

На тимчасово окупованих російськими військами територіях українці продовжують чинити опір. Так, у селищі Великий Бурлук на Харківщині почали з'являтися звернення до окупантів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

У населеному пункті стало з'являтися значно більше листівок із "посланнями" до російських загарбників:

"Російський окупант! Ми близько і вже працюємо по кожному з вас. На вас на всіх чекає смерть. Великий Бурлук - це Україна".

У ГУР Міноборони зазначають, що такий опір вже привернув увагу співробітників ФСБ, які тепер шукають підпільників. Проте в українському відомстві додають, що все безрезультатно.

9 травня російські окупанти очікували побачити велике святкування "дня перемоги", а здобули акцію в тилу на тимчасово окупованій ними території Харківської області.


Нагадаємо, що на Харківщині українські військові внаслідок контрнаступних дій звільнили кілька населених пунктів. Бійці 227 батальйону 127 бригади територіальної оборони Збройних Сил України звільнили Верхній Салтів, Замуйлівку, Байрак та Рубіжне – усі вони розташовані у Вовчанському районі області. Харків поступово виходить із категорії фронтових міст. ЗСУ продовжують тактичні контрнаступальні дії та відтісняють супротивника до державного кордону.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що командири російських загарбників втрачають довіру своїх підлеглих, які готуються до бунтів. Про це розповідає батькові окупант, який разом із своїм підрозділом намагається вижити у Харківській області. Той у свою чергу радить синові не ризикувати власним життям, а відмовлятися від наказів керівництва та помститися йому за таке ставлення.



Джерело: https://t.me/DIUkraine/470
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися