Відхід військ РФ від Харкова: Росіяни впали в істерику (КОМЕНТАРІ)

У Харківській області ЗСУ продовжують виходити до державного кордону

Колишній Міністр оборони Донецької Народної Республіки та відкритий ворог України Ігор Іванович Стрєлков прокоментував військову ситуацію навколо Харкова. Відповідний пост він виклав у себе в соцмережах.

"За неперевіреними даними, противник (ред. українські захисники) в районі н.п. Тернівка (Харківська обл.) вийшов безпосередньо до державного кордону РФ. Сам н.п., вочевидь, противником теж зайнятий. У районі на південь від Ізюма і на "зустрічному напрямку наступу" - у Гуляй-Поля - просування російських військ не відзначено", - написав Стрєлков.

У коментарях під постом жителі РФ відкрито обурені ходом бойових дій і відкрито звинувачують свій уряд у цьому. Варто зазначити, що Стрєлков сам регулярно критикують чинну в Росії владу і вважає, що вони воюють неправильно.

"Ліберали (ред. уряд РФ) наполегливо не хочуть збільшувати кількість і якість воюючого угруповання. До останнього розраховуючи не вийти за рамки спецоперації. Хоча всім уже зрозуміло, що все це давно переросло в масштаби повноцінної війни між двома державами. Але ліберальна влада до тремтіння у колінах боїться почати озброювати російських людей, цілком закономірно підозрюючи останніх у нелояльності", - написав один із коментаторів.

"Все у нас так: "поки грім не вдарить, - Іван не перехреститься", - підкреслив ще один росіянин.

"ВСУ вийшли на відстань танкового пострілу від нашої "стрічки". Все це песимістично накладається на такий самий змінний успіх зі східного напрямку від Харкова. І посилили загальне тло фотографії з квадрокоптера ЗСУ, що підтверджує раніше курсуючу інформацію, що противник розбив артилерією нашу понтонну переправу через Сіверський Донецьк у районі Білогорівки втрати склали близько двох десятків бойових машин. Фото прикладати не буду, і без того багато зради, ви і так їх самі швидше за все зустрінете", - написали в одній із російських груп.

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися