Російський танк поцілив у будинок на Харківщині: є загиблі (ФОТО)

Події відбулися під час тимчасової окупації селища Степанки

Харківські поліцейські зафіксували черговий злочин російських окупантів. 11 травня у селищі Степанки з території приватного домоволодіння правоохоронці вилучили тіла трьох загиблих громадян України. По цивільним стріляв ворожий танк. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області. 

Зазначається, что внаслідок обстрілу загинуло четверо людей, а двох громадян, які отримали поранення, окупанти вивезли на територію російської федерації. Вказані події відбулися під час тимчасової окупації селища Степанки на Харківщині. 

Поліцейські спільно з прокуратурою провели огляд домоволодіння та фіксацію злочину. За словами начальника територіального підрозділу поліції Сергія Гугняка, люди загинули 27 березня від прямого пострілу російського танка в приватний будинок. 

Нагадаємо, що очевидець зняв на відео момент авіаудару росії по трактору у Харківській області, внаслідок якого серйозно постраждав 26-річний тракторист.Відповідний відеоролик оприлюднив голова Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов. Він додав, що обрати ціллю трактор і направити в нього ракету - жахливий цинізм, якому немає виправдання. При цьому на відео добре видно погодні умови у регіоні.

Раніше "Коментарі" писали, что російські військові продовжують вчиняти злочини проти цивільного населення у Харківській області. Зазначається, що найбільше від ворожого артилерійського обстрілу постраждали північні, північно-східні та східні околиці першої столиці. Деякі харківські райони росіяни почали обстрілювати ще з перших днів нападу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися