Момент російського авіаудару по Харківщині потрапив на відео

У ГУНП додали, що обрати ціллю трактор і направити в нього ракету - жахливий цинізм, якому немає виправдання

Очевидець зняв на відео момент авіаудару росії по трактору у Харківській області, внаслідок якого серйозно постраждав 26-річний тракторист. Відповідний відеоролик оприлюднив голова Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов у Facebook.

"В особисті повідомлення отримав відео запуску з літака тієї самої ракети, яка влучила в трактор", - написав він, додавши, що за життя тракториста продовжують боротися лікарі.

Болвінов додав, що обрати ціллю трактор і направити в нього ракету - жахливий цинізм, якому немає виправдання. При цьому на відео добре видно погодні умови у регіоні.

"На місце "звичайним" злочинам, прийшли злочини військові. На жаль, це стан, в якому ми знаходимось з 24го лютого цього року. Працюємо, збираємо докази, виконуємо свою справу. Задля справедливості, задля Перемоги!", - написав Болвінов.

Нагадаємо, що російські військові продовжують вчиняти злочини проти цивільного населення у Харківській області. Зазначається, що найбільше від ворожого артилерійського обстрілу постраждали північні, північно-східні та східні околиці першої столиці. Деякі харківські райони росіяни почали обстрілювати ще з перших днів нападу. У ХОВА кажуть, що окупанти розстрілювали із систем важкого озброєння як багатоповерхові, так і приватні приватні будинки, супермаркети, АЗС, навчальні заклади та лікарні. Це призвело до серйозних пожеж, подекуди вогонь мав таку силу, що вигорів асфальт. На дорогах залишається багато спалених автомобілів.

Раніше на порталі "Коментарі" - Російські війська завдали авіаудару по Харківському району .




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися