Війська РФ вночі обстріляли Харків: Куди потрапили

Харків'яни вночі чули вибухи

У Харкові багато мешканців у ніч на 19 травня прокинулися близько 4 години ранку через гучний вибух. Стало відомо, що ворог обстріляв місто. Про це розповів голова ХОВА Олег Синєгубов.

Росія обстріляла Київський район міста. Снаряд потрапив до котельні Інституту проблем ендокринної патології. За попередніми даними, у пригоді ніхто не постраждав.

Крім цього, ворог обстріляв і Харківську область. У селі Циркуни було пошкоджено два приватні будинки. У Лозівському районі після обстрілів до лікарні госпіталізували поранену 63-річну жінку.

Війна в Україні:

Начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев зазначив, що зараз усі війська РФ перегрупувалися на Донецьку та Луганську області. На Харківщині, за словами Костянтина, триває зачистка залишених маленьких військових груп РФ.

Найбільш запеклі бої на сьогодні йдуть під Ізюмом, у районі Сєверодонецька, Попасної, Лисичанська, а також у зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі. У Харківській області українські захисники продовжують звільняти територію,

До України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися