На Харківщині окупанти розганяють фейки серед місцевих жителів

Загарбники намагаються переконати місцевих, що громада на Харківщині є частиною рф

Борівська громада досі перебуває під тимчасовою окупацією російських військових. У пресслужбі Борівської селищної сільради повідомляють, що серед місцевого населення навмисно розповсюджують неправдиву інформацію.

Так, за словами джерела, тимчасово управління громадою здійснює російська комендатура на чолі з військовим комендантом та за допомогою місцевих колаборантів. Серед населення поширюється інформація, що Боровська громада нібито є частиною Куп'янського району Білгородської області Росії, а у селищі Борової найближчим часом планується представлення нового "керівника".

Вже відомо, що загарбники мають намір призначити "головою" колаборанта із Куп'янська.

Що зараз відбувається у Борівській громаді:

У сільраді наголошують, що окупанти намагаються створити ілюзію, що стежать за порядком. Нещодавно побили мародерів, які грабували порожні будинки. Водночас самі окупанти залишають скрізь по собі лише бруд, а будівлю суду вони вже встигли перетворити на "туалет".

У Підлимані російські військові почали пиляти ліс. Зокрема, випилюють старі сосни. Очевидно, їм потрібний будівельний матеріал для створення переправ через Оскіл.

У громаді зараз відсутній інтернет, а мобільний зв'язок дуже слабкий, пробивається лише у певних місцях. Банківська система та Укрпошта не працюють. Гостро не вистачає ліків та інших медикаментів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У тимчасово окупованій Боровській громаді російські загарбники разом із місцевим колаборантами поширюють фейкову інформацію про те, що Харків "взято", до Києва "капітулював".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися