На Харківщині українські воїни знищили російські танки (ВІДЕО)

Українські захисники перетворили ворожі танки на вугілля

Упродовж 90 днів українські воїни дають гідну відсіч окупантам та продовжують мужньо захищати від них свою землю. Стало відомо, що в Харківській області вкотре було знищено техніку загарбників. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За інформацією джерела, 92-а бригада на Харківщині продовжує випалювати танки орків точними артилерійськими ударами. На опублікованих відео показані палаючі танки ворога.

"Удачі", окупанти! ", - Написав під відео у своєму Telegram-каналі Геращенко.

Зазначимо, що раніше Геращенко публікував не менш захоплююче відео із роботою 92-ї бригади. Артилеристи відпрацювали за російськими загарбниками, після чого ті в паніці почали розбігатися на всі боки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович заявив, що російські окупанти ввели додаткові війська на північ Харківської області, щоб стримати контрнаступ Збройних Сил України у напрямку Волчанська.

 На території Харківської області російські окупанти намагаються закріпитись на околицях населеного пункту Тернова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі. 

 На території Ізюму Харківської області російські окупанти розгорнули додаткові підрозділи ствольної артилерії. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харківській області ЗСУ збирають тіла російських військових. Ці тіла українська сторона може обміняти на живих або загиблих українських бійців. Це стандартна практика цієї війни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися