Як виглядає село на Харківщині після обстрілу (ФОТО)

Багато жителів села залишилися без даху над головою

Російські окупанти обстріляли село Елітне, що на Харківщині. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник головного слідчого управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

Внаслідок обстрілу в селі було пошкоджено велику кількість житлових будинків. Багато місцевих жителів залишилися без даху над головою.

picture

В Елітне для фіксації наслідків обстрілу російськими військами мирного населення приїжджали працівники СУ ГУНП у Харківській області за участю групи процесуальних прокурорів офісу Генерального прокурора.

picture

Під час огляду було зафіксовано пошкоджені будинки, а також вилучено фрагменти металу зі слідами вибухової дії.

Болвінов наголосив, що кожен обстріл населених пунктів є військовим злочином російських окупантів.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

В Ізюмському районі Харківської області авіація Збройних Сил України знищила скупчення техніки та живої сили російських окупантів. У пресслужбі командування Повітряних Сил ЗСУ у соціальних мережах з'явилося відео знищення російських загарбників.

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника управління Служби безпеки України в Харківській області під час свого робочого візиту 29 травня. Що спричинило звільнення, читайте у матеріалі на нашому сайті.

Харківська область опинилася в лідерах по потерпілих від війни дітям. За даними Офісу Генпрокурора, по всій Україні з початку повномасштабної війни офіційно зафіксовано 687 дітей. Проте насправді ця цифра може бути значно більшою.

Російські військові в черговий раз завдали ракетного удару по Харківській області з Білгорода. Внаслідок обстрілу в одному з міст спалахнув склад. На щастя серед населення жертв немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися