98-й день війни: що зараз відбувається у Харкові та Харківській області (ВІДЕО)

За останню добу в Харківській області загинуло 4 особи та ще 7 отримали поранення

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та область. Внаслідок обстрілів за останню добу загинуло четверо людей. У тому числі дитина. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Так, за інформацією джерела, ворог масово обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський та Чугуївський райони. У Золочеві загинула жінка, в Іванівці Ізюмського району – 12-річний хлопчик. У с. Шестакове Чугуївського району – 2 загиблих. Поранення отримали загалом 7 цивільних. Також окупанти обстріляли Київський район Харкова. На щастя, обійшлося без потерпілих.

У Харківській області наразі тривають бойові дії. Синєгубов зазначає, що окупанти намагаються утримати свої позиції.

На Ізюмському напрямі російські військові перегруповуються та готуються до нових спроб наступу. Водночас наші воїни тримають свої позиції та завдають втрати ворогові. Минулої доби ЗСУ збили російський вертоліт Ка-52 "Алігатор".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Харківська область опинилася в лідерах по потерпілих від війни дітям. За даними Офісу Генпрокурора, по всій Україні з початку повномасштабної війни офіційно зафіксовано 687 дітей. Проте насправді ця цифра може бути значно більшою.

• Російські військові в черговий раз завдали ракетного удару по Харківській області з Білгорода. Внаслідок обстрілу в одному з міст спалахнув склад. На щастя серед населення жертв немає.

• В Ізюмському районі Харківської області авіація Збройних Сил України знищила скупчення техніки та живої сили російських окупантів. У пресслужбі командування Повітряних Сил ЗСУ у соціальних мережах з'явилося відео знищення російських загарбників.



Джерело: https://t.me/synegubov/3349
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися