На Харківщині окупанти намагаються просунутися у напрямку двох населених пунктів: подробиці

Супротивник зосереджує основні зусилля на продовженні наступу

7 червня розпочався 104 день повномасштабної війни, яку Росія розв'язала проти України. Про сьогоднішню обстановку в Харківській області повідомили на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

За інформацією джерела, основні зусилля російські окупанти зосередили на утриманні зайнятих рубежів, прикордонних районах на північ від Харкова та стримуванні просування наших військ. Також зазначається, що військові Росії дистанційно мінують місцевість у напрямку наступу наших військ на Рубіжне.

У напрямку населених пунктів Ізюм та Слов'янськ ворог зосереджує основні зусилля на продовженні наступу. Крім того, загарбники роблять спроби просунутися у напрямку населених пунктів Довгеньке та Долина.

У районах населених пунктів Грушуваха, Бражківка та Базалівка ведеться обстріл наших військ. Також у Генштабі зазначили, що окупанти застосовують як повітряну розвідку безпілотний літальний апарат, щоб з'ясувати положення наших підрозділів та скоригувати вогонь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували відомого російського солдата. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• 29 травня у боях за Довгенське у Харківській області загинув український герой. Прощання із захисником проходило у Житомирі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися