Війна продовжується: що зараз відбувається у Харкові у Харківській області

Ситуація у Харкові та Харківській області на 7 червня

Триває 104-й день повномасштабної війни в Україні. Героїчна оборона Харківщини продовжується. Окупанти зазнають великих втрат в особовому складі та військовій техніці. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За добу військові Росії обстріляли Київський та Слобідський райони Харкова з реактивних систем залпового вогню. Крім того, обстріляно були та райони Харкова: Чугуївський, Богодухівський, Красноградський, Харківський, Лозівський та Золочівський.

Синєгубов зазначає, що у Харкові ворог обстріляв стадіон "Металіст", який є центральним стадіоном міста, де проводилися футбольні матчі та домашні матчі футбольного клубу "Металіст".

У Київському районі у приватному будинку сталася пожежа після влучення снаряда. Під завалами опинився 52-річний чоловік. На щастя, він не отримав серйозних травм. Також внаслідок обстрілу було поранено 70-річну харків'янку.

У Харківській області минулої доби внаслідок обстрілу загинули двоє людей. Ще семеро людей отримали різні травми. У місті Дергачі після обстрілу з боку окупантів сталася пожежа на одному із підприємств. А у селі Слобожанське було знищено 20 автомобілів.

Наразі на Харківському напрямку російські загарбники зосередилися на обороні. Також окупанти намагаються проводити наступальні дії в районі Довгенького та Долини. Проте наші воїни тримають позиції та дають ворогові гідну відсіч.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Під Ізюмом бригада "Холодний Яр" знищила ворожі танки. У Мережі було опубліковано відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У Харківській обласній військовій адміністрації розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, про блоки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували відомого російського солдата. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/synegubov/3389
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися